Hvem er vi?

Tannlege Anita Sommerstad

Anita er en av deleierne av klinikken. Hun er opprinnelig fra Gjøvik, men bor nå på Nesoddtangen. Anita startet opp denne klinikken i 1996. Anita har erfaring som skoletannlege og har vært instruktør på tannlegehøyskolen. Utenom jobben er det barna og trening som tar mye av tiden.
Anita flyttet til Frankrike i juli 2014 med sin familie for to år, men er nå tilbake som normalt.

Tannlege Astri Bjerke Syversen

Astri er opprinnelig fra Nesbyen i Hallingdal, men har bodd mange år i Oslo. Hun studerte sammen med Guro, og ble ferdig utdannet tannlege ved Universitet i Oslo i 2004. Hun har flere års erfaring fra både offentlig og privat praksis og har jobbet fast på klinikken siden 2010. I tillegg jobber hun som instruktør ved Odontologisk fakultet en dag i uken (mandager). Med sykepleierutdannelse før tannlegestudiet har hun bred kompetanse innen helse og har mye erfaring med pasienter med tannbehandlingsangst.

Tannhelsesekretær Inger-Lise Kilde


Inger - Lise er utdannet medisinsk sekretær, og jobber 20% hos oss. Hun jobber også hos en annen tannlege tre dager i uken.


Hun besvarer telefoner, mailer og mye annet. Hun vil gjøre det hun kan for at du skal få best mulig service hos oss.

Tannlege Guro Kristine L. Larsen

Guro er fra Mysen. Hun jobber hos oss på mandager og torsdager. Ellers i uken er hun å finne på et tannlegekontor på Furuset. Guro studerte sammen med Astri og jobbet som skoletannlege i Tromsø og på Lysaker før hun begynte hos oss. Guro er nå i barsel permesjon

Tannhelsesekretær

Cecilia Elvsland


Cecilia er tannhelsesekretær og som oftest den første du møter når du tar kontakt med oss.
Hun begynte på kontoret januar 2012. Hun besvarer telefoner, mailer og mye annet. Hun vil gjøre det hun kan for at du skal få best mulig service hos oss.
Cecilia jobber 80% fra 2014